Salata picanta cu nuci si pui in crusta de mustar

Pentru ca vom face o salata care combina ingrediente calde cu ingrediente reci, incepem prin a amesteca frunzele de salata, maslinele pe care le taiem in jumatate, nucile, zeama de la jumatate de lamaie, sare, piper si oregano, toate acestea le lasam la frigider cat timp vom pregati puiul.

Mediu
30 min
2 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

  piper
  sare
  lamaie
500 g piept de pui
  ruccola
  oregano uscat
  spanac
10 linguri mustar
100 g iaurt grecesc
  valeriana
150 g miez de nuca
200 g masline verzi
3  ardei chilli uscati

Mod de preparare

Pentru ca vom face o salata care combina ingrediente calde cu ingrediente reci, incepem prin a amesteca frunzele de salata, maslinele pe care le taiem in jumatate, nucile, zeama de la jumatate de lamaie, sare, piper si oregano, toate acestea le lasam la frigider cat timp vom pregati puiul.

Punem putin ulei de masline sau unt la incins intr-o tigaie intinsa, intr-un bol amestecam mustarul si iaurtul cu restul de lamaie si condimentam cu sare, piper si cam orice fel de verdeturi proaspete, ardeii chilli ii pisam marunt, iar prin tot acest amestec trecem fasiile de pui, nu mai groase de 1,5 cm.

Cand acestea sunt bine acoperite de sosul de mustar le mutam in tigaia cu ulei incins pana cand incep sa capete o crusta aurie crocanta. Nu ar trebui sa dureze mai mult de 10 minute la foc mediu.

Acum ca avem toate incredientele gata asezam bucatile de pui peste cateva linguri generoase de salata.

Tips and tricks:

Pentru o varianta la fel de gustoasa, dar fara carne, a acestei salate, puteti inlocui puiul cu felii de tofu, gatite pe gratar, stropite cu sos de soia.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.

Ilie 29 iulie 2016, 02:23

yammy :)