Creveti pane

Daca este necesar,  dezghetam crevetii si ii spalam. Ii lasam sa se scurga si ii stergem bine cu un prosop de hartie.

Simplu
20 min
2 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

80 g faina
30 ml ulei de masline
2  oua
  ulei
500 g creveti
100 g sos tartar
125 ml bere

Mod de preparare

Daca este necesar, dezghetam crevetii si ii spalam. Ii lasam sa se scurga si ii stergem bine cu un prosop de hartie.

Intr-un vas dam faina prin sita. Separat, amestecam berea si uleiul si apoi turnam peste faina. Amestecam bine cu un tel si lasam sa stea 30 de minute acoperit cu un prosop curat.

Intre timp separam cele doua oua si mixam albusurile bine pana cand au varfuri care nu vad.

Le turnam peste compozitia de faina si bere si amestecam incet cu o spatula pana se incorporeaza complet.

Incingem uleiul in tigaie. Trecem crevetii prin aluat apoi ii lasam in tigaie pana se rumenesc pe ambele parti.

Ii scoatem pe un servetel si ii servim cu sos tartar.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.