Bulgarasi de crema de branza

Fiind o crema de branza, avem nevoie de tip de branza ceva mai moale care sa omogenizeze intregul amestec, din acest motiv, reteta noastra are la baza branza de burduf, pe care o amestecam cu celelalte tipuri maruntite bine bine si pisate cu furculita.

Simplu
30 min
3 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

  piper
  sare
  ceapa verde
  busuioc
100 g mozzarella
  marar
70 g parmezan
  oregano uscat
  spanac
65 g branza brie
65 g branza cu mucegai
50 g caju
50 g masline verzi
200 g branza de burduf

Mod de preparare

Fiind o crema de branza, avem nevoie de tip de branza ceva mai moale care sa omogenizeze intregul amestec, din acest motiv, reteta noastra are la baza branza de burduf, pe care o amestecam cu celelalte tipuri maruntite bine bine si pisate cu furculita.

Impartim amestecul obtinut in 3 parti egale in boluri diferite.

In primul bol adaugam ceapa verde taiata fin, combinata cu bucatelele de caju sfaramat cu lama de cutit in bucatele inegale.

In cel de-al doilea bol punem peste amestecul de branza, masline verzi feliate si frunzulite de busuioc rupte cu mana.

In ultimul bol adaugam verdeturile proaspete, in cazul nostru marar, spanac si o lingurita de oregano praf.

In toate cele trei boluri adaugam sare si piper dupa gust si continuam sa amestecam pana obtinem consistenta pufoasa a cremei.

Se modeleaza in palme mici sfere din fiecare tip de amestec si se lasa la rece cel putin o ora inainte de a fi mancate.

Tips and tricks:

Serviti acesti bulgarasi de branza fie in salate si alaturi de legume proaspete, sau cel mai bine pe o felie crocanta de bagheta proaspata.

Pofta!

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.