Biscuiti cu cascaval

Incalzim cuptorul la nivel mediu si pregatim o tava tapetata cu hartie de copt.

Mediu
40 min
4 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

250 g faina
150 g unt
70 g cascaval
  sare cu verdeturi italiene

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la nivel mediu si pregatim o tava tapetata cu hartie de copt.

Intr-un vas amestecam cu mana  faina cu untul si cascavalul pana cand avem un aluat asemanator cu firimiturile. Adaugam 2 linguri de apa rece si framantam pana cand avem un aluat legat.

Infasuram in folie alimentara si lasam la frigider 15 min.

Dupa acest interval, scoatem aluatul  pe o suprafata presarata cu faina si cu un sucitor il intindem pana cand are grosimea de 0,5 cm.

Taiem cubulete si le coacem aproximativ 15 minute sau pana cand s-au rumenit putin.Cand sunt gata le punem intr-un castron,  presaram sare cu verdeturi deasupra si amestecam incet.

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.