Paste la cuptor cu conopida

Intr-o oala adaugati o cantitate suficienta de apa si putina sare. Cand incepe sa fiarba apa adaugati buchetelele de conopida si lasati sa fiarba doar pe jumatate.

Simplu
60 min
4 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

25 g faina
50 g rosii
  piper
  sare
500 ml lapte
100 g cascaval
  nucsoara
1  conopida
200 g sunca presata
200 g paste scurte

Mod de preparare

Intr-o oala adaugati o cantitate suficienta de apa si putina sare. Cand incepe sa fiarba apa adaugati buchetelele de conopida si lasati sa fiarba doar pe jumatate. La fel procedati si cu pastele, le fierbeti jumatate din timpul indicat pe ambalaj.

Intre timp pregatiti sosul alb. Intr-o cratita adaugati doua linguri ulei de masline si faina, amestecand cu un tel para pana se omogenizeaza. Turnati laptele si fierbeti la foc mic pana se ingroasa si capata consistenta unei smantane groase. Adaugati sare, piper si nucsoara rasa dupa gust.

Scurgeti conopida de apa si apoi o rasturnati intr-o tava. Adaugati sunca taiata cuburi, pastele, si turnati sosul. Deasupra adaugati rosia taiata rondele si cascavalul ras.

Dati la cuptorul preincalzit la 180℃ pentru 25-30 de minute sau pana cand branza devine aurie. Pofta buna!

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.