Barcute de dovlecei, cu pui si quinoa

Spalati quinoa bine de cateva ori. In 250 ml de apa fierbeti quinoa la foc mic pana absoarbe tot lichidul.

Simplu
65 min
2 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

  ulei de masline
  piper
  sare
1  ceapa
2 catei usturoi
150 g piept de pui
100 g ciuperci champignon
  patrunjel
250 ml apa
4  dovlecei
1 g rosii conserva
70 g quinoa
  cascaval

Mod de preparare

Pregatire quinoa

Spalati quinoa bine de cateva ori. In 250 ml de apa fierbeti quinoa la foc mic pana absoarbe tot lichidul.

Pregatire dovlecei

Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Pregatiti o tava mare de aragaz pe care o acoperiti cu hartie de copt.

Taiati dovleceii pe lung si cu ajutorul unei lingurite scobiti tot miezul. Asezati barcutele de dovlecei in tava pregatita. Le presarati cu putina sare si piper.

Pregatire umplutura

Intr-o tigaie prajiti ceapa in putin ulei de masline, pana devine transparenta. Tocati fin usturoiul si feliati ciupercutele, apoi adaugati-le in tigaie. Tineti tigaia pe foc pana cand toata apa lasata de ciupercute se evapora. Adaugati pulpa de la dovlecei si tineti amestecul pe foc pana se evapora tot lichidul lasat de ei. Adaugati quinoa fiarta, carnea de pui si conserva de rosii. Lasati sa fiarba la foc mic timp de 10 minute, pana cand scade iar tot lichidul. Adaugati sare si piper dupa gust. La final presarati patrunjelul tocat marunt.

Umpleti barcutele cu aceasta compozitie. Adaugati deasupra cascaval ras si dati la cuptor pentru 15 minute.

Pofta buna!

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Barcute de dovlecei, cu pui si quinoa
x

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.