Inghetata de pepene

Curatam si taiem fructele in cubulete, stoarcem lamaia si combinam laptele de migdale cu siropul de agave.

Mediu
30 min
5 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

  lamaie
50 g zahar brun
  menta
100 g nuca de cocos
3 linguri sirop de agave
500 g pepene rosu
3  kiwi
75 g fulgi de ciocolata
300 ml lapte de migdale

Mod de preparare

Curatam si taiem fructele in cubulete, stoarcem lamaia si combinam laptele de migdale cu siropul de agave.

Pepenele fie il transformam in suc intr-un blender, sau il pisam cu o furculita si il trecem prin sita, il amestecam apoi cu zeama de la jumatate de lamaie si fulgii de ciocolata. Acest amestec se toarna in forme de inghetata (2 treimi din inaltimea formelor) si se lasa cel putin 20 de minute la congelator, cat sa faca o crusta de gheata la suprafata.

Peste acest strat turnam laptele de migdale cu nuca de cocos si sirop de agave, iar apoi repetam procesul, dupa inca 20 de minute la congelator cu stratul de kiwi. Strat pe care il obtinem dupa ce maruntim kiwi cu cealalta jumatate de lamaie si menta.

Toate acestea ar trebui sa stea la congelator cel putin 4 ore inainte de a fi servite. 

Tips and tricks:

Puteti folosi pahare mici de plastic si betisoare de lemn in cazul in care nu aveti forme speciale pentru inghetata, iar daca planuiti o varianta si mai apetisanta a acesteia, o puteti trece prin ciocolata topita, fulgi de migdale si orice va mai trece prin minte.

Pofta!

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.