Cheesecake cu agrise si violete

Ca la orice cheesecake fara coacere, incepem prin a pisa biscuitii intr-o punga pana capata textura de faina mai grunjoasa, ii amestecam cu untul pe care il topim in prealabil.

Mediu
60 min
4 pers

Pentru cate persoane?

Alege pentru cate persoane gatesti

- +
x

Ingrediente

150 g unt
  esenta de vanilie
150 g zahar brun
450 g crema de branza
150 g ciocolata alba
  violete
200 g biscuiti cu cereale
200 g agrise

Mod de preparare

Ca la orice cheesecake fara coacere, incepem prin a pisa biscuitii intr-o punga pana capata textura de faina mai grunjoasa, ii amestecam cu untul pe care il topim in prealabil. Intindem aluatul format pe peretii unei tavi tapetate cu unt si hartie de copt si mutam totul la rece pentru 30 de minute.

Intre timp pregatim amestecul din crema de branza, esenta de vanilie, zaharul brun si ciocolata alba topita pe abur, incorporata usor in amestecul care trebuie sa capete o densitate pufoasa, aerata.

Crema aceasta o turnam peste blatul de biscuiti amestecati cu unt. Agrisele proaspete se pun peste crema, urmand sa pregatim si violetele, pe care le clatim bine, iar pentru cristalizarea acestora, care astfel se vor si mentine proaspete mai mult timp, se face cu albus de ou batut, aplicat cu o pensula pe petale si cate un praf de zahar alb.

Tips and tricks:

Pentru o combinatie de gusturi mai jucausa, alegeti biscuiti cu ciocolata sau cacao care se potrivesc de minune cu nuci sau alune de padure.

Pofta!

x

Adauga in meniul saptamanii

Alege inceputul de saptamana dorit

L M M J V S D
Mic dejun
Pranz
Brunch
Cina
Desert
Adauga observatie

Multimedia

Review-uri Lasa un review

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu.