Ulei din semințe de in BIO

Cod produs: 1003FOOD

26 Lei
Pretul indicat pe site poate sa difere de pretul din magazinele Carrefour
Adauga in lista de dorinte
  • Livrare la domiciliu in toata tara in 2 - 3 zile (interval estimat: 16.06.2021 - 17.06.2021).
  • Pentru comenzi pana la 100,00 Lei, costul de transport este de 20,00 Lei.
  • Pentru comenzi de peste 100,00 Lei, transportul este gratuit.

Avantajele livrarii in Click & Collect sunt:

  • Costuri de livrare mai mici
  • Nu esti conditionat de prezenta la adresa de livrare la data si ora fixa, cand ajunge curierul. Iti alegi singur data si ora cand mergi sa le ridici, avand o mai mare flexibilitate.

Uleiul din semințe de in BIO – descriere, recomandări:

Uleiul din seminţele de in există în alimentaţia oamenilor de mai bine de 9.000 de ani, și sunt dovezi care localizează încă de atunci, în Siria, primele semințe de in transformate de om în ulei comestibil. Se mai spune că ar fi fost printre primele superalimente cultivate de om.

Metoda de obținere:

Uleiul de in este produs prin presarea la rece a seminţelor de in bine coapte.

Calitate: produs alimentar natural și certificat organic.

Proprietăți organoleptice: acesta se caracterizează printr-o culoare galben-aurie.

Descriere olfactivă: parfum ușor picant care amintește de mirosul de fân și iarba proaspăt cosită.

Ingrediente: INCI: LINUM USITATISSIMUM SEED OIL 100% din totalul ingredientelor provin din agricultura organică.Produs alimentar natural și certificat organic.

Proprietățile uleiului de in: Uleiul din semințe de in reprezintă cea mai bogată sursă naturală de acizi graşi esențiali Omega3, având un conținut ridicat de vitamine (complexul B şi vitamina E), lecitină, fibre, potasiu, magneziu şi fitoestrogeni.

Recomandări, aplicații: Uleiul de in are un puternic efect antioxidant dar și proprietăţi antivirale, antimicrobiene, antitumorale şi antiparazitare, ajută la subțierea sângelui și iți normalizează tensiunea arterială, apărându-te astfel de boli cardiovasculare. De asemenea, contribuie la scăderea colesterolului și reduce simptomele menopauzei.

Mod de utilizare: Una din calitățile uleiului de in este versatilitatea. Uleiul de in poate fi folosit atât pentru uz extern, cât și pentru uz intern. El poate înlocui cu ușurință oricare alt ulei folosit în salate sau sosuri. Sau o lingură de ulei de in poate fi adăugată în smoothie-uri dimineața.

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă.

Date de siguranță, precauții în utilizare: persoanele alergice la oleaginoase sunt sfătuite să consulte un medic înainte de utilizarea uleiului. ATENȚIE: poate să conțina urme de gluten.

Avertisment: toate indicațiile, proprietățile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul SanaBio se bazează pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie și, nu în ultimul rând, pe documentația primită de la producător sau furnizor. Aceste informații generale sunt oferite strict ca titlu informativ și nu constituie sub nici o formă informații medicale, deci nu pot angaja responsabilitatea noastră. Nu sfătuim utilizarea produsului strict în scop medical făra a consulta un medic.

Caracteristici generale
Bio Da
Gramaj 250ml
General
Made in Romania Nu
Loyalty Campaign Nu

Ne imbunatatim in permanenta informatiile pe site.

Exista posibilitatea sa mai apara erori in descrierile produselor, independent de vointa noastra. Fotografiile produselor sunt cu caracter informativ, de asta pot aparea diferente fata de realitate. E posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate de parteneri sau producatori, fara preaviz sau pot aparea erori de operare.

Orice promotie prezentata pe site este valabila in limita stocului disponibil.

Multumim pentru intelegere.