Intrebari Frecvente

 • Prin livrare Click & Collect ne referim la faptul că poți ridica personal comanda plasată online, din magazinul fizic pe care l-ai selectat în momentul plasării acesteia.
  Termenul de livrare este între 1-3 zile lucrătoare, însă pot interveni și situații independente de noi, în livrarea comenzii, livrarea putând să fie realizată până la 7 zile lucrătoare. După ce comanda va fi livrată în punctul ales de tine, va fi scanată de colegi și vei primi o notificare pe email în care te informăm că poți veni să o ridici în termen de 10 zile calendaristice, oricând în intervalul programului de lucru al magazinului.


  Comenzile livrate prin această modalitate sunt pregătite în magazine dedicate pentru comenzile online, care, de cele mai multe ori, pot fi diferite de magazinul ales ca punct de ridicare.

 • În momentul în care coletul ajunge în magazinul selectat la punctul de Click & Collect, vei fi notificat prin email sau la numărul de telefon că îl poți ridica. Coletul poate fi ridicat în intervalul de funcționare al magazinului, te poți prezenta cu actul de identitate sau numărul comenzii.

 • Punctele Click & Collect disponibile pot fi verificate după ce ai selectat această modalitate de livrare în ultimul pas înainte de finalizarea comenzii.

 • Pentru a îmbunătăți experiența clienților noștri care foloseau acest serviciu, am decis să restrângem numărul de magazine care acceptă Click & Collect. Lucrăm pentru moment la crearea unui alt serviciu mai eficient și mai accesibil.

 • Pentru livrarea prin serviciul Click & Collect nu se percepe taxa de livrare. Este important să știți că ne angajăm să livrăm produsul dorit indiferent dacă acesta se regăsește sau nu în stocul magazinului selectat. Facem acest efort logistic din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri chiar dacă acest lucru presupune să îl aducem din alte magazine Carrefour.

 • Sigur că da. Pentru acest lucru, persoana în cauză este nevoită să știe numărul comenzii și să aibă asupra ei documentul de identitate.

 • Comanda se poate ridica din magazinul selectat în termen de 10 zile calendaristice de la primirea notificării pe adresa de email.

 • După ce primim coletul în punctul de ridicare selectat de către tine la plasarea comenzii, comanda Click & Collect este păstrată la noi timp de 10 zile calendaristice. Dacă în acest interval nu reușești să o ridici, aceasta va fi returnată în depozit și ulterior anulată.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!