Informatii despre livrarile SUPERMARKET ONLINE din aceasta perioada

 

Gasesti mai jos cateva detalii despre produsele si livrarile Supermarket Online din aceasta perioada:

 

Din cauza volumului mare de comenzi este posibil sa apara intarzieri la livrarea comenzilor plasate. Te asiguram ca facem tot posibilul pentru a onora in mod eficient toate comenzile.

 

Exista posibilitatea ca, in anumite momente, sa nu mai gasești zile sau intervale orare disponibile. In fiecare zi deschidem noi intervale disponibile pentru livrare. Recomandarea noastra este sa verifici in continuare, deoarece lucram constant sa gasim noi solutii pentru a oferi posibilitatea clientilor nostri de a comanda. 

 

De asemenea, in aceasta perioada, cererea pentru anumite produse este destul de ridicata si din acest motiv, unele produse sunt indisponibile temporar. Pe masura ce aceste devin din nou disponibile, le vei regasi si pe site insotite de butonul de adaugare in cos.

 

Dorim să te asiguram ca depunem toate eforturile pentru a onora toate comenzile si a solutiona sesizarile clientilor nostri. 

 

Iti multumim pentru intelegere!

 

 

 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!