07.01.2022

Carrefour retrage și recheamă portocalele vrac

Carrefour retrage și recheamă portocalele vrac


Carrefour România recheamă portocalele vrac cu originea declarată în mod eronat de furnizorul ANDROS STIL SRL ca fiind Grecia și dovedită ulterior a fi Egipt. Carrefour România a decis să retragă de la comercializare și să recheme produsul portocale CALIBRU 4-5, furnizate de ANDROS STIL SRL, ca urmare a notificării primite de la acesta privind prezența pesticidelor Dimetoat, Chlorpirifos peste valorile admise.

 

Magazinele care au recepționat loturile incriminate se regăsesc în această listă de distribuție. Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus, comercializate în perioada 23.12.2021- 05.01.2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Carrefour ia toate măsurile de siguranță necesare, astfel că, un formular de rechemare a fost transmis spre afișarea către magazinele care au recepționat produsul, în zonele de recepție clienți si la raft, precum și online, pe carrefour.ro.

Carrefour România își cere scuze pentru eventualele inconveniențe și își asigură clienții că siguranța lor este o prioritate pentru companie. Pentru informații sau detalii, clienții pot contacta numărul Relații cu Clienții, 0800-6721-21, apelabil gratuit, sau pot scrie la adresa clienti@carrefour.com.