Express Rostcom Saturn

Express

Adresa

Strada Saturn, Nr. 31-32, Brasov, Jud. Brasov

Orar

Luni - Duminică: 07:00 - 21:00

Contact

Telefon:

Fax:

Email:

Coordonate

45.641488, 25.636182

Mijloace de transport


Descriere

 

Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a unui nou magazin de proximitate operat in regim de franciza, in orasul Brasov: Express RostCom Saturn. In acest moment, reteaua numara 44 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unitati in orasul Brasov, o unitate in Galati, trei unitati in Giurgiu, o unitate in Satu Mare si 29 in Bucuresti si Ilfov.

Express combina profesionalismul angajatilor si calitatea produselor cu care te-ai obisnuit in magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumparare si caracterul personal al unui magazin de proximitate.

Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania. Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea fiecarui comert de proximitate, respectand rezultatul anilor de experienta a partenerilor sai si adaugand elementele Express distinctive pentru a intari si dezvolta ceea ce exista deja. Nu cream m² noi de comert de proximitate modern care sa asfixieze comertul deja existent, ci sprijinim ceea ce exista deja.

 

Express RostCom Saturn se afla pe Bulevardul Saturn nr. 31-34, Brasov, are o suprafata de 200 m² si insumeaza aproximativ 4.000 de produse.

 

Carrefour opereaza in prezent in Romania 4 formate de magazine, cu un total de 150 de unitati:

  • 25 hipermarketuri „Carrefour”;
  • 80 supermarketuri „Market”;
  • 44 magazine de proximitate „Express”;
  • 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro.

Bonuri de masa

Vrei sa platesti prin bonuri de masa? Carrefour iti simplifica viata!

Card de plata

Magazinul accepta plata cu cardul bancar.

Aplicatia CarrefourPay