Informații Covid-19 +-

Bun venit în Lumea Carrefour!

La noi e despre oameni. Despre responsabilitate și angajamente pentru ca oamenii să fie în siguranță.

Carrefour România a obținut, în luna octombrie, certificarea internațională Safe Asset Group COVID-19 care garantează că îți poți face cumpărăturile în siguranță la noi. Aceeași certificare se aplică și pentru sediul nostru central.

Atunci când urmează să mergi la interviu, în magazin, asigură-te că și tu #AcționeziConcret și #Responsabil, respectând regulile de siguranță din contextul pandemiei actuale. Dacă te vei alătura echipei noastre, colegii noștri îți vor oferi suport în ceea ce privește echipamentul de protecție și regulile sanitare din magazine.

În timpul cumpărăturilor, urmărește semnele care marchează regulile de siguranță și protecție din magazin, poartă mască corespunzător și păstrează distanța față de ceilalți.

Angajamentul nostru din Lumea Carrefour continuă, zi de zi, pentru siguranța noastră și a celor din jur. Ca să mergem mai departe, împreună.

Ai grijă de tine și de cei dragi,

Echipa Carrefour România.

Hai la noi în echipă!

Punem preț pe egalitatea de șanse și oferim oportunități variate tuturor celor care vor să fie parte din #LumeaCarrefour.

Considerăm că, fiecare dintre voi este unic în felul său, iar la Carrefour apreciem autenticitatea și ne adaptăm tuturor nevoilor.

Investim în fiecare #Carrefourian și ne dorim să fii și TU parte din echipa noastră.  Oricine își poate găsi locul în echipa noastră!

Totul este #DespreOameni, așadar, ce mai aștepți?! Aplică aici și intră în echipa noastră chiar acum!

Ai nevoie de ajutor?
Discută cu Ema!