Roluri si responsabilitati

Profesionistii produselor proaspete

In cuvinte putine, aceasta categorie inglobeaza urmatoarele meserii: Bucatari, Brutari, Patiseri, Cofetari, Pizzeri, Macelari si Preparatori Peste. Fiecare in parte si toate la un loc sunt responsabile de prospetimea si calitatea produselor realizate chiar in laboratoarele Carrefour. Mai mult, implicarea lor este extinsa si cuprinde si alimentarea vitrinelor corespunzatoare. Cei care sunt tentati de o astfel de cariera pot accesa programul intern de formare Scoala PFT.

Lucrator comercial

Rafturile pline, bine organizate si structurate intra in responsabilitatea lucratorilor comerciali Carrefour. Acestia sunt in masura sa pozitioneze produsele astfel incat sa fie usor accesibile de catre clienti, indiferent de varsta sau de sex. Pe langa asta, lucratorii comerciali joaca si rolul de consilieri si contribuie in mod semnificativ la facilitarea intregului proces de cumparare.

Casier

Dexteritatea si rapiditatea sunt doar doua dintre calitatile esentiale ale casierilor Carrefour. Priceperea lor este dovedita inclusiv de ajutorul oferit atunci cand vine vorba despre varietatea metodelor de plata acceptate in magazin.

Manager Hipermarket

Managerul Hipermarket gestioneaza si modeleaza activitatea specifica unuia sau mai multor raioane in vederea atingerii unor rezultate concrete. Colaboreaza alaturi de o echipa dedicata, totul pentru a veni in intampinarea clientilor. Din acest motiv, este important sa cunoasca foarte bine mecanismul de functionare si sa imbunatateasca permanent raionul sau departamentul de care este responsabil.

Manager supermarket

Se comporta ca un adevarat dirijor, capabil sa coordoneze fiecare activitate comerciala si administrativa. Alaturi de restul echipei, identifica toate piesele din puzzle si le pozitioneaza in locul potrivit, astfel incat clientii Carrefour sa se bucure de timpul petrecut in magazin si sa isi directioneze atentia catre ce conteaza cu adevarat pentru ei.

Achizitor

Principala activitate este aceea de a identifica furnizori de incredere si de a negocia corect contractele si preturile de achizitie. Mai mult, achizitorul asigura prezenta unei palete generoase de produse de inalta calitate in magazinele Carrefour.