Seturi mop

Mopurile sunt utile pentru a igieniza suprafețele de pardosealăacoperite cu parchet laminat, marmură, travertin, gresie și alte plăci ceramice. Datorităstructurii lor, sunt simplu de utilizat și curățăîn profunzime chiar și zonele greu accesibile. Spre deosebire dematuri, mopurile au capacitatea de a elimina praful și de a aplica apoi o soluție de curățare cu un parfum plăcut. 

Vrei săschimbi vechiul mop cu un produs nou și mult mai eficient? Avem pentru soluții adaptate la bugetul de care dispui sau suprafața pe care trebuie săo igienizezi periodic. Prețurile bune și gama variatăde seturi mop îți permit sărealizezi cele mai bune decizii pentru universul casei tale. Înainte de a comanda un astfel de produs, aflămai multe despre caracteristicile sale: 

Comandăseturi mop la prețuri avantajoase  

De săalegi doar un mop, când poți opta pentru un set alcătuit din elementele esențiale în curățarea pardoselii, la un prețfoarte bun? Un set mop include piese cu ajutorul cărora strângi praful sau stochezi apa cu soluție utilizatăîn etapa secundară:galeata, cap de matură, cap de mop din microfibră, coadăcomunăpentru mătura / mop, racletăpentru murdăria solidăetc. 

Fiecare set pentru mop include elemente cu anumite caracteristici, importante pentru a curăța pardoseala simplu și rapid:materialul absorbant al mopului, lungimea reglabilăa cozii, capacitatea găleții etc. Studiazăcu atenție oferta și alege setul potrivit pentru tipul de curățare de care ai nevoie. Ai parte de prețuri avantajoase, pe care nu le poți rata în aceastăperioadă. 

Dacătrebuie săcureți podele din lemn, plăci ceramice sau linoleum, îți recomandăm săcomanzi seturi pentrumopuri realizate din materiale delicate, ce protejeazăaceste suprafețe. De asemenea, este important sății cont și de dimensiunea spațiului ce urmeazăa fi igienizat. Pentru suprafețe mai mari, comandăde la noi un set de mop ce include un mâner telescopic.

Alege de la Carrefour cele mai bune seturi mop 

Seturile de mop de la Carrefour se remarcăprin durabilitate și eficiențăîn curățarea podelelor. Găsești aici produse de la Leifheit, Scotch Brite, Vanora Home, Vileda și alte branduri foarte apreciate. Comparăprețurile și elementele din alcătuirea acestor seturi pentru curățenie și alege apoi cea mai bunăvariantăpentru nevoile tale, raportatăla bugetul de care dispui. 

Seturile de mop sunt concepute pentru a fi cât se poate de versatile, folosindu-se pe diferite tipuri de suprafață. Adaptabilitatea reprezintăo caracteristicăimportanta a acestora, pentru căpoți utiliza același echipament în mai multe zone ale unui anumit spațiu. De asemenea, sunt speciale proiectate pentru a oferi simplitate în utilizare și un consum redus de resurse. 

Mopurile absorb eficient murdăria acumulatăpe podea, asigurând o curățare în profunzime. Pentru rezultate de excepție, îți recomandăm ca mai întâi săaduni praful și alte reziduuri solide sau voluminoase, utilizând o măturăbunăși un faras. O formulălichidăspecială, utilizatăpentru igienizarea acestor suprafețe, asigurăun parfum plăcut și chiar dezinfectarea podelei curățate. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!