Seturi mop

Mopurile sunt utile pentru a igieniza suprafețele de pardoseală acoperite cu parchet laminat, marmură, travertin, gresie și alte plăci ceramice. Datorită structurii lor, sunt simplu de utilizat și curăță în profunzime chiar și zonele greu accesibile. Spre deosebire de maturi, mopurile au capacitatea de a elimina praful și de a aplica apoi o soluție de curățare cu un parfum plăcut. 

Vrei să schimbi vechiul mop cu un produs nou și mult mai eficient? Avem pentru soluții adaptate la bugetul de care dispui sau suprafața pe care trebuie să o igienizezi periodic. Prețurile bune și gama variată de seturi mop îți permit să realizezi cele mai bune decizii pentru universul casei tale. Înainte de a comanda un astfel de produs, află mai multe despre caracteristicile sale: 

Comandă seturi mop la prețuri avantajoase  

De să alegi doar un mop, când poți opta pentru un set alcătuit din elementele esențiale în curățarea pardoselii, la un preț foarte bun? Un set mop include piese cu ajutorul cărora strângi praful sau stochezi apa cu soluție utilizată în etapa secundară: galeata, cap de matură, cap de mop din microfibră, coadă comună pentru mătura / mop, racletă pentru murdăria solidă etc. 

Fiecare set pentru mop include elemente cu anumite caracteristici, importante pentru a curăța pardoseala simplu și rapid:materialul absorbant al mopului, lungimea reglabilă a cozii, capacitatea găleții etc. Studiază cu atenție oferta și alege setul potrivit pentru tipul de curățare de care ai nevoie. Ai parte de prețuri avantajoase, pe care nu le poți rata în această perioadă. 

Dacă trebuie să cureți podele din lemn, plăci ceramice sau linoleum, îți recomandăm să comanzi seturi pentru mopuri realizate din materiale delicate, ce protejează aceste suprafețe. De asemenea, este important să ții cont și de dimensiunea spațiului ce urmează a fi igienizat. Pentru suprafețe mai mari, comandă de la noi un set de mop ce include un mâner telescopic.

Alege de la Carrefour cele mai bune seturi mop 

Seturile de mop de la Carrefour se remarcă prin durabilitate și eficiență în curățarea podelelor. Găsești aici produse de la Leifheit, Scotch Brite, Vanora Home, Vileda și alte branduri foarte apreciate. Compară prețurile și elementele din alcătuirea acestor seturi pentru curățenie și alege apoi cea mai bună variantă pentru nevoile tale, raportată la bugetul de care dispui. 

Seturile de mop sunt concepute pentru a fi cât se poate de versatile, folosindu-se pe diferite tipuri de suprafață. Adaptabilitatea reprezintă o caracteristică importanta a acestora, pentru că poți utiliza același echipament în mai multe zone ale unui anumit spațiu. De asemenea, sunt speciale proiectate pentru a oferi simplitate în utilizare și un consum redus de resurse. 

Mopurile absorb eficient murdăria acumulată pe podea, asigurând o curățare în profunzime. Pentru rezultate de excepție, îți recomandăm ca mai întâi să aduni praful și alte reziduuri solide sau voluminoase, utilizând o mătură bună și un faras. O formulă lichidă specială, utilizată pentru igienizarea acestor suprafețe, asigură un parfum plăcut și chiar dezinfectarea podelei curățate. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!