Globuri de Craciun

Una dintre cele mai iubite tradiții de Crăciun este împodobirea bradului, ce aduce familia împreună, spre marea bucurie a tuturor celor implicați. Carrefour ți-a pregătit globuri de Crăciun diverse, de mărimi și forme diferite, în cele mai frumoase culori.

Primul pas atunci când te hotărăști să împodobești un brad, este chiar alegerea bradului. Fie că este natural, artificial sau în ghiveci, așează-l acolo unde știi că vă puteți aduna seara, în jurul acestuia, pentru a petrece timpul împreună cu cei dragi și pentru a vă bucura împreună de magia sărbătorilor.

Gândește-te la stilul pe care îți dorești să îl aibă pomul tău de Crăciun și în funcție de asta alege tipurile de globuri dorite. În principiu, alege 2 culori pe care să le combini în decorarea bradului, pentru a avea parte de un aspect cât mai elegant și simplu și pentru a evita supraîncărcarea acestuia cu elemente prea diverse.

Alege să folosești mărimi diferite și combină globurile mari cu globulețe de Crăciun mai mici și delicate. Acestea din urmă pot fi așezate pe crengi de către copii, care vor fi extrem de încântați să ia parte la decorarea bradului. Alege formele și modelele preferate pentru a avea bradul ideal de sărbători.

Comandă cu încredere globuri de Craciun, din magazinul nostru online, în culorile tale preferate, pentru cel mai frumos brad de sărbători. Bucură-te împreună cu familia ta, de magia Crăciunului și lasă-ne să îți venim în ajutor cu cele mai inspirate ornamente, ce vor străluci în casa ta.

Graba strica treaba.

Se aplica si la tastat. Arunca un ochi sa vezi daca ai scris corect.
    Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

    Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!