Fotolii si scaune exterior

Odată cu venirea zilelor frumoase din an, simți nevoia să te bucuri mai mult de spațiul disponibil în grădină? Pe carrefour.ro descoperi scaune și de fotolii de exterior in diferite modele, ca să te poți relaxa în aer liber. De pe site-ul nostru poți alege un fotoliu de exterior din oțel sau ratan, dar și fotolii de exterior destinate copiilor sau chiar produse cu o structură suspendată. 

Începi sesiunea de cumpărături și explorezi cu atenție produsele disponibile acum la ofertă, apoi comanzi online fotolii de exterior la prețuri bune, în funcție de spațiul de care dispui, dar și de bugetul alocat. Află mai multe informații importante pentru alegerile tale și achiziționează scaune și fotolii de exterior din lista extinsă de produse pe care ți-o punem la dispoziție!

Scaune și fotolii de exterior potrivite pentru grădina ta

Ești aici pentru a comanda online piese de mobilier? Ai ajuns în locul potrivit, deoarece lista de variante este una extrem de variată. Găsești aici cele mai bune scaune și fotolii de grădină pentru tine, dacă te raportezi la criterii esențiale precum: spațiul disponibil, stilul de amenajare pentru care ai optat, gradul de ocupare sau vremea din zona ta.

Evident, bugetul pentru aceste cumpărături reprezintă un factor de alegere la fel de important. Însă vestea bună este că poți lua de aici fotolii de grădină și scaune pentru exterior la prețuri foarte bune și realizate conform celor mai ridicate standarde ale calității. Selectezi după bunul plac valorile minime și maxime ale filtrului „Preț” și începi un proces de căutare mult mai eficient. 

Poți comanda de aici un fotoliu pentru spațiul grădinii cu mai multe poziții, astfel încât să poată fi transformat rapid în scaun pentru servirea mesei în aer liber sau chiar într-un șezlong confortabil,  în zilele frumoase din an. De asemenea, ești doar la un click distanță de fotolii tip leagăn sau tip cuib, cu sisteme de fixare pe o suprafață de contact suspendată, pentru a te butea balansa în voie, în timp ce te relaxezi.

Comandă online de la noi scaune și fotolii de grădină

Spre deosebire de scaune, fotoliile de gradină au centrul de greutate mult mai jos, sunt ceva mai voluminoase, iar spătarul poate fi ușor mai înclinat. Acestea sunt realizate din materiale rezistente, precum ratanul, vin cu perne și saltele din țesături rezistente la apă, raze UV sau utilizare îndelungată și sunt mult mai potrivite pentru zona de relaxare, acolo unde ai montat deja o umbrela de gradina și câteva șezlonguri. 

Scaunele pentru exterior se regăsesc de cele mai multe ori în jurul unei mese de gradină. Structura acestora este ceva mai suplă, pot sau nu dispună de suporturi pentru brațe, iar spătarul realizează cu șezutul un unghi mult mai apropiat de 90°. De asemenea, centrul de greutate este mai ridicat, astfel încât cei care stau pe ele să ajungă la masă fără probleme. 

Indiferent de ceea ce cauți, la Carrefour descoperi prețuri pe care nu le poți ignora. Profită acum de ultimele oferte și comandă online scaune și fotolii de grădină pentru copii și adulți, în forme și culori ce pot oferi și mai mult farmec acestui spațiu. Fiecare piesă de mobilier oferă câte ceva unic, așadar, treci cu multă răbdare prin toată lista de produse. 

 1. 1.599 00 Lei
  849 00 Lei
 2. 269 00 Lei
  199 00 Lei
 3. 269 00 Lei
  199 00 Lei
 4. 449 00 Lei
  349 00 Lei
 5. 249 00 Lei
  199 00 Lei
 6. 499 00 Lei
  329 00 Lei
 7. 3.199 00 Lei
  2.199 00 Lei
 8. 3.199 00 Lei
  1.799 00 Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!