Idei de cadouri utile pentru zile de naștere

Idei de cadouri utile pentru zile de naștere

Oricine trebuie să aibă „la sertar” câteva idei de cadouri utile pentru zile de naștere, special pentru aniversările rudelor sau prietenilor care nu prea se dau în vânt după darurile ce nu au altă calitate decât aceea că sunt inedite, amuzante sau pur și simplu ciudate. 

 

Cu siguranță cunoști câteva persoane care preferă să primească un obiect practic, ce-și poate găsi ușor un loc în casă și pe care îl vor folosi cu plăcere în viitor. De aceea ți-am pregătit o listă cu idei de cadouri practice pentru aniversări, din care te poți inspira cu proxima ocazie. 

 

 

  • Fierbător electric

 

 

Fierbătorul este unul dintre cele mai utile aparate din bucătărie și, cu toate acestea, nu foarte mulți oameni îl iau în considerare când își achiziționează aparatele electrocasnice. Probabil se gândesc că pentru cafeaua de dimineață este suficient filtrul de cafea, dar să știi că nu este, mai ales dacă preferi să bei ceai, când îți prepari fulgii de ovăz pentru micul dejun, când vrei să fierbi un ou, când vrei să mănânci o supă instant cu tăieței sau când pleci în vacanță și nu o să ai prea mult chef să ieși din cameră de fiecare dată când vrei să bei un capuccino. 

 

Motive pentru a avea un fierbător în casă se găsesc destule, iar aparatul acesta care încălzește apa aproape instantaneu este, pe cât de subestimat, pe atât de util, fie că vrei să-l faci cadou verișorului tău care e student și locuiește la cămin, fie prietenei tale mereu ocupate, care abia are timp să răsufle. 

 

  • Aparat de gătit cu aburi

 

 

Sigur că poți găti diverse alimente la abur direct pe aragaz, dar uneori e mai comod să folosești un steamer. Dacă știi că persoana sărbătorită obișnuiește să mănânce sănătos, atunci un steamer electric va fi binevenit. 

 

E drept că unii preferă metoda tradițională de gătit la abur, adică pe o platformă specială care se pune în oala de pe aragaz, dar avantajul unui aparat de gătit cu aburi electric este că îți permite să fierbi în același timp mai multe feluri de mâncare (dacă e multietajat), inclusiv orez în vasul special de pe ultimul etaj. 

 

  • Aparat de vidat

 

 

Tot din categoria cadourilor utile face parte și aparatul de vidat. La prima vedere, nu pare a fi un produs de strictă necesitate, dar avantajele păstrării alimentelor în vid nu pot fi contestate: mâncarea rămâne proaspătă mai mult timp, nu se contaminează cu bacterii și, în plus, reduci risipa de alimente. Carnea vidată și păstrată în congelator poate fi mâncată chiar și după aproape un an, iar eliminarea aerului micșorează și volumul pachetelor. 

 

Aparatul de vidat alimente este un cadou util la o zi de naștere, dar dacă vrei să ajuți și mai mult sărbătoritul, asigură-te că împachetezi frumos și un set de pungi reutilizabile pentru vidare. 

 

  • Rucsac pentru laptop

 

 

Dacă sărbătoritul umblă mereu cu laptopul după el, fie pentru că e freelancer și îi place să lucreze în cafenele sau în huburi, fie pentru că trebuie să facă prezentări la diverse întâlniri de serviciu, atunci îi poți face cadou un rucsac pentru laptop. Bineînțeles, nu vorbim despre orice rucsac, ci despre unul ingenios compartimentat și cu un design cât mai elegant, pe care să-l poată folosi cu orice ocazie. 

 

 

  • Umidificator / dezumidificator

 

 

Toată lumea știe foarte bine cât de uscat devine aerul din casă în timpul iernii, când funcționează sistemele de încălzire. Umiditatea sub 30% scade rezistența organismului la viroze, așa că un umidificator de aer cu filtru ceramic și control electronic al gradului de umidificare ar fi un cadou deosebit de util pentru oricine - mai puțin, bineînțeles, pentru cei care se confruntă cu problema unei umidități crescute în locuință. 

 

Dacă l-ai auzit pe sărbătorit plângându-se că abia a zugrăvit și petele de igrasie au reînceput să apară pe pereți, înseamnă că i-ar fi mai folositor un dezumidificator. În orice caz, în familiile cu copii mici e bine să existe ambele tipuri de aparate, așa că ține cont și de acest aspect data viitoare când vrei să faci cadouri utile unor proaspete mămici sau unor proaspeți tătici. 

Surse foto: https://carrefour.ro/produse/dezumidificator-start-5-turbionaire-1-5-l-500-ml-zi-alb-19-41503809 și https://carrefour.ro/produse/umidificator-ultrasonic-daewoo-dh150-functie-ionizare-rezervor-apa-5-5-l-filtru-ceramic-display-led-control-electronic-grad-umidificare-abur-cald-si-rece-19-41503137

 

Inspiră-te din ideile de cadouri utile pentru zile de naștere de mai sus și fă-le prietenilor și rudelor tale viața mai ușoară!

Ne pare rau…nu am gasit niciun produs :(
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!