Idei cadouri pentru cununia civila

Idei de cadouri pentru cununia civilă. Ce poți oferi, dacă ai un buget limitat

Deseori, suntem foarte stânjeniți atunci când primim o invitație la nuntă, pentru că ne gândim cât de mult va trebui să cheltuim pentru cadou. Nu trebuie să fie însă așa de fiecare dată, pentru că putem găsi și cadouri foarte inspirate care nu vor costa o avere. 

Dacă suntem invitați la o cununie civilă, lucrurile sunt ceva mai simple, pentru că nu mai suntem obligați să acoperim, prin valoarea cadoului nostru, costul meniului. Prin urmare, putem oferi chiar și un cadou mai accesibil, simbolic. Asta nu înseamnă că va fi un obiect inutil sau banal, dimpotrivă! Iată câteva idei de cadouri pentru cununia civilă, care vor fi cu siguranță apreciate de miri.

Așternuturi cu model deosebit

Alege un set de lenjerie de pat din material de calitate, preferabil frumos decorat cu un model care să fie pe gustul lor sau să aibă o semnificație importantă pentru ei. Poți găsi așternuturi clasice cu inimioare, cu pisicuțe sau unele mai deosebite, cu imagini din zone turistice, spre exemplu - acesta va fi un cadou ideal dacă mirii sunt pasionați de călătorii. Desigur, poți alege și o variantă mai simplă - așternuturi cu o broderie frumoasă. Și pernele decorative sau cuverturile pot fi o alegere inspirată, pentru că vor aduce un plus de farmec în cuibușorul lor.

Veselă elegantă

Dacă mirii se mută la casă nouă, cu siguranță vor aprecia orice obiect care le va fi necesar. Le poți oferi un set mai deosebit de pahare sau de farfurii, cu modele elegante sau amuzante, în funcție de personalitatea celor doi însurăței. Cu un buget limitat, poți cumpăra multe seturi de acest fel, frumoase și practice - pahare de vin, de șampanie, de suc, farfurii mici, mari, adânci sau pentru prăjituri. Cănile și ceștile de cafea vor fi și ele apreciate, la fel și un ceainic sau o cafetieră, dacă știi că mirii se bucură să savureze aceste băuturi. Cadoul nu trebuie să coste mult, dar este important să fie ales în funcție de gusturile și pasiunile cuplului.

Accesorii pentru Luna de Miere

Chiar dacă nu îți permiți să le oferi cadou un sejur exotic, le poți cumpăra accesorii utile pentru cea mai frumoasă vacanță din viața lor. Orice idee va fi apreciată: un set de prosoape de plajă sau cosmetice de plajă, o geantă de voiaj ușoară și încăpătoare, o gentuță specială pentru camera video sau aparatul foto. Un cadou de acest fel le va arăta mirilor că te gândești la ei și că încerci să le faci Luna de Miere cât mai frumoasă și mai plăcută. Alegerea și intenția contează mai mult decât valoarea cadoului, iar acest lucru este cu atât mai adevărat în cazul cununiei civile.

Cadouri personalizate

Una dintre cele mai frumoase idei este să le oferi un cadou personalizat. Este mult mai ieftin decât crezi! Fă rost de o fotografie cu ei (poate chiar de la logodnă sau de la prima întâlnire) și mergi cu ea la un centru specializat, ca să imprimi imaginea pe un tricou, pe o cană sau pe orice alt obiect îți dorești. Desigur, le poți oferi și câteva rame foto, unde să-și pună cele mai frumoase fotografii de la nuntă sau - de ce nu? - poți cumpăra chiar și o ramă foto digitală, care va derula automat pe ecran sute de poze cu ei doi.

Plante

Un alt cadou inspirat, la care puțini se gândesc, este oferirea unor flori sau arbuști în ghiveci. Astfel, tânărul cuplu va putea să-și amenajeze un loc verde pe balcon, pe terasă sau în grădină. Plantele sunt și un simbol al vieții și germinării, fiind o alegere apreciată mai ales dacă mirii așteaptă deja un copil sau își doresc unul cât mai curând. Dincolo de această metaforă, plantele și arbuștii sunt și un cadou practic: le poți oferi plante care pot fi folosite mai târziu la condimentarea meniurilor - spre exemplu mentă sau lămâi. Va fi o bucurie să-și poată servi musafirii cu produse cultivate în propria grădină sau pe terasă.

Prin urmare, nu este deloc greu să găsești cadouri inspirate și accesibile pentru cununia civilă. Trebuie doar să ții cont de personalitatea mirilor, de pasiunile și planurile lor de viitor, ca să le poți oferi ceva ce își doresc cu adevărat și care le va fi totodată util.

Ne pare rau…nu am gasit niciun produs :(
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!