Idei de cadouri de Crăciun pentru părinți sau cum să faci daruri de poveste

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-doing-gift-wrapping-1687045/

 

Există pe lumea asta povești care încep astfel: „N-o să crezi ce-am primit de la copii de sărbători!” și ele își au originea în cele mai inspirate idei de cadouri de Crăciun pentru părinți. Adevărul este că mama și tatăl tău vor să primească de la tine daruri despre care să poată povesti prietenilor. Niște carduri cadou sau niște seturi de cosmetice pot fi practice, dar nu sunt cele mai palpitante subiecte de conversație. 

 

Vrei să le oferi părinților tăi amintiri pe care să le îndrăgească? Inspiră-te din recomandările noastre și vei vedea cum se nasc cele mai frumoase povești ale familiei tale. 

 

Când și cum alegi cadourile pentru părinți

 

Știm că ești ocupat și că te gândești să amâni alegerea cadourilor pentru părinții tăi pentru zilele dinaintea sărbătorilor. Poate că atunci ai concediu sau poate crezi că sub presiune vei fi mai creativ și vei descoperi mai ușor darurile perfecte. Nu vrem să-ți spulberăm încrederea în abilitățile tale de a lua rapid decizii bune. Sigur vei găsi niște cadouri cu o zi sau două înainte de Crăciun pentru părinți, dar probabil că nu vor fi extraordinare. 

 

Dacă nu te mulțumești cu puțin, atunci îți recomandăm să te pregătești pentru shopping cu câteva săptămâni înainte de Crăciun și să fii mereu atent la conversațiile pe care le ai cu mama și tatăl tău. Vei constata cu surprindere că îți oferă întotdeauna indicii despre lucrurile pe care și le-ar dori, chiar dacă la prima vedere nu pare deloc așa. 

 

De exemplu, dacă mama ta se plânge că se simte obosită și tatăl tău se preface că nu aude când îl roagă să-i facă masaj, dăruiește-i o cadă cu hidromasaj pentru picioare și, ca element inedit, un ulei de masaj realizat după o rețetă tahitiană din petale de gardenii macerate în ulei de cocos. În ce-l privește pe tatăl tău, probabil că s-ar bucura să primească o pereche de căști audio performante, pentru că nu se știe niciodată când ar putea avea nevoie de un pretext că nu aude ce i se spune. 

 

Sursa foto: https://carrefour.ro/produse/casca-over-ear-cu-microfon-shl3075bk-00-philips-cablu-1-2m-jack-3-5mm-negru-19-43501431

 

Trebuie să faci, așadar, puțin pe detectivul când alegi cadourile pentru părinți și să te asiguri că nu lași cumpărăturile pe ultima sută de metri, când magazinele vor fi pline de oameni porniți, la fel ca tine, la vânătoare de cadouri. 

 

Idei de cadouri pentru mama ta

 

Mama ta se bucură să primească orice de la tine, fie haine, fie aparate electrocasnice sau decorațiuni, fie produse de cosmetică și îngrijire personală. Un robot de bucătărie o ajută să gătească mâncăruri delicioase, o cremă de față regeneratoare îi va completa ritualul de îngrijire, iar un flacon cu parfumul preferat îi va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze. 

 

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/black-and-gray-metal-tool-1797103/

 

Totuși, cu timpul, o să-ți fie din ce în ce mai greu să descoperi cadouri noi și inedite, mai ales dacă mama ta are deja tot ce îi trebuie. În plus, oricât de utile ar fi cadourile materiale, sunt mai puțin satisfăcătoare decât experiențele.

 

Nu o spunem doar noi, ci și rezultatele a numeroase studii referitoare la psihologia consumatorului și te poți convinge singur de asta răspunzând la întrebarea „Care sunt cele mai plăcute amintiri ale tale?”. Primul sărut sau ziua când ai primit un blender cu funcții multiple? Momentul în care un pisoi de pe stradă a început să facă opturi printre picioarele tale și ai decis să-l adopți, sau prima dată când ai purtat un pulover dintr-un cașmir de cea mai bună calitate? 

 

Experiențele sunt, fără îndoială, cadouri frumoase pentru mama ta, mai ales că îți pun la dispoziție o mulțime de opțiuni: bilete la teatru, la film sau la concerte cu artiștii ei preferați, un curs de aranjamente florale sau o zi la spa. Totuși, aceste daruri trebuie alese cu foarte multă atenție, altfel ar putea să provoace mai mult stres decât bucurie. Ține cont de preferințele mamei tale, de perioadele de timp în care este disponibilă pentru o ieșire în oraș și asigură-te că tu, tatăl tău sau o prietenă o poate însoți. 

 

Idei de cadouri pentru tatăl tău

 

Îngrijirea bărbii este foarte importantă pentru orice bărbat mândru de podoaba sa facială, așa că îi poți face cadou tatălui tău produse pentru ras inovatoare, precum un aparat hibrid pentru bărbierit și tuns barba, cu tehnologie care urmează contururile feței.   

 

Sursa foto: https://carrefour.ro/produse/aparat-de-tuns-barba-oneblade-qp2530-20-1657-12512254

 

 

Dacă tatăl tău are un spirit tânăr și vrea să fie în pas cu tehnologia, îi poți dărui de Crăciun tot felul de gadgeturi: o brățară smart care indică pașii parcurși, caloriile pierdute și bătăile inimii, ochelari VR, o baterie externă pentru smartphone sau o tabletă cu toate aplicațiile deja instalate. 

 

Dacă este un expert în arta grătarului, se va bucura să primească seturi de ustensile, un grătar electric sau unul profesional, iar accesoriile auto, precum husele pentru scaune sau covorașele pentru protecția podelei mașinii vor fi apreciate de orice șofer. Nu uita să adaugi și niște mesaje personalizate cadourilor pentru părinții tăi, alături de cele mai calde îmbrățișări și cele mai sincere urări. Dacă ai ținut cont de preferințele lor și de sugestiile de mai sus, cu siguranță anul acesta le vei face niște cadouri de poveste! 

 

 

 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!