Vinuri Rose

Prin ce se remarcăvinul rose?

Versatil și cu un farmec aparte, vinul rose este o băuturăfoarte popularăși apreciată. Culoarea, gustul și parfumul unui astfel de sortiment sunt influențate direct de tipul strugurilor folosiți în procesul de fabricație, făcându-l deosebit. 

 

Pe carrefour.ro găsești numeroase tipuri de vin rose pe care săle savurezi, indiferent dacăvrei săte bucuri de o cinăromantică, un simplu prânz, ori un eveniment mai important. Îți asigurăm livrarea produselor în 24-72 de ore la tine acasă. Mai mult decât atât, poți săbeneficiezi de serviciul nostru Click &Collect și săîți ridici comanda de la magazinul preferat.

 

Cum alegi vinul rose potrivit?

Îți recomandăm vinurile spumante rose, dacăești fan al gustului acidulat, plin de arome fructate și proaspete. Acesta adaugădistincție oricărei ocazii, concurând cu notele deosebite asigurate de vinul roșu, ori cu noblețea și rafinamentul vinului alb.

 

Vinul rose clasic îmbinăarome precum țelinăsau rubarbă, fructe roșii, citrice și pepene galben, precum și arome unice, specifice tipului de struguri din care acesta a fost produs. De exemplu, dacăpreferi vinurile cu o aromămai dulce și mai fructată, orientează-te spre Merlot. Pentru fanii vinurilor seci, recomandăm Pinot Noir.

 

La noi vei găsi o selecție de vinuri românești de înaltăcalitate, cu un gust aparte, de care săte bucuri în cele mai plăcute momente.

 

Cu ce alimente poți asocia vinul rose?

Aceastăbăuturăpoate fi servităalături de numeroase feluri culinare, datorităversatilității sale. Te poți răsfăța cu un pahar de vin rose în timp ce te bucuri de fructe de mare, pește, salate, paste, ori chiar preparate din bucătăria asiatică.


Te invităm sădescoperi gama de vinuri românești și internaționale disponibilăpe carrefour.ro. Odatăce te-ai hotărât, vei observa căai la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. Dacăoptezi pentru ultima varianta, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală.

1-24 din 227 produse

1-24 din 227 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!