Prelate auto

Prelata auto este un produs esențial pentru siguranța elementelor de caroserie, oferind un nivel ridicat de protecție în fața unor fenomene meteo variate:canicula, grindina, ninsoarea. De asemenea, protejeazămașina împotriva depunerilor de praf sau a căderilor de frunze pe caroserie și sporește nivelul de intimitate, astfel încât săfie redus riscul de spargere.

Cauți o prelatăauto pentru mașina ta? Vezi cele mai importante criterii de alegere și achiziționeazăonline de la Carrefour modelul potrivit. Un astfel de produs trebuie săfie adaptat dimensiunilor autoturismului și săpermităsimplitate în montarea / demontarea sa. Te invităm săafli mai multe informații utile despre aceste soluții din categoriaConfort si organizare auto:

Comandăonline prelate auto la prețavantajos

Dacălocuiești într-o zonăcu temperaturi extreme, alege o prelatădintr-un material ce protejeazămașina de ploaie, zăpadăsau radiații UV. Dacălocuiești într-un mediu cu mult praf, poți opta pentru o prelatăeficientăîmpotriva depunerilor de murdărie. Locul în care obișnuiești săparchezi de obicei mașina este un alt criteriu de care sății cont în decizia pe care o iei. 

Existădiverse materiale de prelatădisponibile, cum ar fi poliesterul sau nylonul, fiecare oferind propriile sale avantajele. De exemplu, poliesterul este rezistent la apăși la radiații UV, în timp ce nylonul este mai rezistent la zgârieturi. În procesul de alegere, analizeazăși caracteristicile secundare ale materialului ales - maleabilitatea acestuia, prezența unui strat anti-zgârieturi etc

Ordoneazădupăprețprodusele, pentru a găsi cea mai convenabilăprelatăde mașinăpentru bugetul de care dispui. Este simplu săidentifici rapid cel mai bun raport-calitate preț, datorităsimplității cu care poți utiliza filtrele din pagină. Cu banii economisiți la fiecare produs adăugat în coș, achiziționezi și alte soluții pentru mașină:covorașe, huse de volan,parasolare etc

Sfaturi pentru montarea și întreținerea unei prelate auto

Asigură-te cămașina este curatăși uscatăînainte de a începe instalarea. Poziționeazăprelata auto pe capota mașinii și desfășoar-o spre portiere și zonele din față-spate. Dupăce mașina este acoperităîn întregime, fixeazăprelata auto cu ajutorul elementelor de prindere. Verificăapoi stabilitatea acesteia, pentru a te asigura cărămâne pe poziție la vânt, grindinăsau ploaie.

Prelata auto necesităo întreținere regulată, pentru a-i prelungi durata de viață. Recomandăm curățarea acesteia cu apăcaldăși o soluție specială, aplicatăcu o lavetămoale. Evităutilizarea produselor de curățare agresive sau a perilor dure, deoarece aceste soluții ar putea deteriora materialul. Depoziteazăprelata într-un loc uscat și sigur, ferit de umiditate sau razele UV.

Asigură-te căverifici constant starea prelatei auto, pentru a identifica din timp defectele sau urmele de uzurăcare ar putea afecta funcționalitatea sau stabilitatea acesteia. Deteriorarea materialului, slăbirea elasticității sau probleme la montare sau demontare pot apărea în timp. Dacăte confrunți cu astfel de probleme, revino pe site și comandăonline o prelatăauto nouă. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!