Capace roti auto

Cauți capace noi pentru roțile de la mașină? Vezi ce modele se potrivesc cel mai bine cu designul, dimensiunile și cromatica acesteia. Dacă ai găsit ceea ce cauți, click pe imaginea produsului și află mai multe informații despre beneficiile oferite. Îl adaugi apoi în coșul tău de cumpărături și treci rapid prin toți pașii de comandă online! 

În categoria Anvelope si jante găsești capace de roți simplu de montat și care pot îmbunătăți aspectul estetic al mașinii. Mai mult decât atât, aceste accesorii auto sunt realizate din materiale ce pot proteja cu succes componentele sistemului de frânare și jantele de praf, noroi și alte impurități. Descoperă aceste produse din oferta Carrefour:

Capace de roți auto la prețuri așa cum vrei 

Cele mai utilizate dimensiuni de capac roata se află la dispoziția ta, în această pagină. Descoperă gama de capace pe 15" sau 16", alături de alte modele cu dimensiuni potrivite pentru jantele pe care ai montat anvelope noi, achiziționate tot de la noi. Descoperă seturile de la Carmax și Bottari, alături de alte produse uimitoare. Periodic, adaugăm noi modele de capac roată, de la producători de top. 

Aceste accesorii pot înfrumuseța aspectul general al mașinii, adăugând un plus de stil și personalitate, în funcție de design și material. Capacele de roți pot veni în diferite culori, modele sau finisaje și nu încurcă, atunci când utilizezi compresoare si manometre auto. Pot fi utilizate și pentru a proteja jantele de zgârieturi, cauzate de pietre sau diferite obiecte întâlnite pe drum.

Setezi valoarea de preț așa cum dorești, pe baza bugetului de care dispui. Este mult mai simplu să procedezi în acest mod, atunci când ești în căutarea unor capace de roți auto, pentru a simplifica procesul de achiziție. Doar câteva click-uri sunt suficiente pentru a identifica modelele R14, R15, R16, sau chiar modele cu dimensiuni mai mari, la cel mai bun raport calitate-preț.

Descoperă întreaga gamă de capace pentru roți 

În funcție de material, există mai multe modele populare pe piață. Capacele de roți auto din plastic sunt ușoare și pot fi ușor de înlocuit, în cazul deteriorării, având și cele mai convenabile prețuri din această categorie. Totuși, au o durată de viață mai redusă decât cele metalice și pot fi afectate de temperaturi extreme, sau de acțiunea razelor UV.

Capacele auto din metal sunt cele mai durabile, oferind și o eleganță aparte. Evident, sunt mai grele decât cele din plastic și vin cu un preț de achiziție pe măsura calității oferite. Dacă nu sunt tratate corespunzător, aceste modele pot fi afectate de coroziune. Capacele de roți auto cromate oferă o strălucire intensă și pot fi un element important în estetica autovehiculului.

Capacele auto au un rol important pentru siguranța în trafic. Alegerea unui set de capace cu un design care poate reflecta lumina contribuie la obținerea unei mai bune vizibilități pe drum, cu impact asupra riscului de accident. Vezi care sunt cele mai noi modele de capac pentru roată de pe site-ul Carrefour, compară prețurile afișate și alege un set adaptat propriilor tale nevoi.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!