Jucarii bebelusi

Bebelușii sunt cu siguranță cea mai mare bucurie a întregii familii, iar timpul petrecut alături de ei este foarte valoros. Pentru ca cel mic să aibă parte de o dezvoltare armonioasă, dar și de zâmbete și râsete pe toată durata zilei, pe carrefour.ro ți-am pregătit o listă lungă de jucării pentru bebeluși. 

 

Te poți bucura de produse de la noi în cel mai scurt timp pentru că îți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la adresa ta. În plus, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

 

Creșterea copilului este mult mai ușoară cu jucării interactive pentru bebeluși. Acestea îl ajută în dezvoltarea abilităților de bază. În plus, pentru că primele luni de viață sunt foarte importante, poți alege și jucării pentru dentiția bebelușului.

 

Alege jucării pentru copii de pe carrefour.ro și vei avea la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. În plus, dacă optezi pentru ultima varianta, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!