Magazinele noastre

Market Drobeta Cauta magazin:

Market Horia Drobeta Turnu Severin

str.Horia nr.12 Dr.Tr.Severin 220132 Complexul Comercial Decebal jud.Mehedinti

Orar
Luni - Sambata: 8:00 - 22.00
Duminica: 8:00 - 18.00

Telefoane: 0252.333.572
Fax: 0252/333.571
E-mail: ciprian_florescu@carrefour.com

inchide harta

Carrefour Market Drobeta Turnu Severin este primul supermarket al grupului Carrefour deschis pe piata romaneasca si propune un nou stil de a face cumparaturi bazandu-se pe valorile promovate: cele mai proaspete produse zilnic, servicii de cea mai buna calitate, preturi mici si cel mai bun raport calitate - pret, aproape de tine.

Pe o suprafata de 873 mp veti putea gasi articole de la delicioasele produse de brutarie, patiserie si cofetarie si pana la produse de larg consum din raioanele de bacanie, lichide, intretinerea casei, cosmetica si machiaj.

PRODUSE ALIMENTARE PROASPETE
Principala noastra grija este ca toate produsele pe care vi le oferim sa fie de cea mai buna calitate, intotdeauna pe masura asteptarilor dumneavoastra!In acest departament puteti gasi o multime de produse: fructe, legume, carne, peste, paine. Toate acestea sunt de o calitate si de o prospetime ireprosabile. Produse alimentare proaspete includ raioanele: macelarie, gastronomie, legume fructe, mezeluri si branzeturi cu servire asistata, produse panificatie.

PRODUSE ALIMENTARE

La raionul cu autoservire veti putea alege dintre cele mai proaspete produse din lapte si derivate din lapte (cascaval, margarina, unt etc...), care pot fi savurate la micul dejun alaturi de mezeluri traditionale si specialitati din carne care fac deliciul oricarei mese. Categoria este completata de o selectie atenta de tipuri de peste si semipreparate din peste (salate de icre, specialita]i marine), pui proaspeti, legume si produse congelate, precum si inghetata simpla sau cu topping, care completeaza cele mai gustoase meniuri. Produse alimentare: produse lactate, congelate, mezeluri si branzeturi cu autoservire.

PRODUSE DE LARG CONSUM

Raionul BAUTURI va propune o crama special amenjata unde veti putea gasi o gama variata de vinuri autohtone, dar si vinuri fine din toata lumea. Tot in acest raion veti gasi o gama larga de ape minerale, sucuri, bere si bauturi alcoolice aranjate ideal pentru a fi usor reperate. Impartit in mai multe zone, departamentul include si biscuiti, bomboane, produse vrac, cafea sau produse din import provenind din Franta, China, Italia, Mexic etc... Produse de larg consum inseamna: produse alimentare de baza, dulciuri, conserve, detergenti, bauturi, tigari, mancare animale.

ELECTROCASNICE MICI

Departamentul este structurat intr-o zona special amenajata si pune la dispozi]ia clientilor o gama de electrocasnice mici: roboti de bucatarie, mixere, cuptoare cu microunde etc. Electrocasnice mici: televizoare, fiare de calcat, cafetiere, storcatoare, epilatoare, ondulatoare, masini de tocat si feliatoare.

ARTICOLE TEXTILE

Textilele includ: sosete, articole mobilier bebe, articole igiena bebe, suzete, tetine.

BAZAR

Raionul Menaj: dispune in premiera de o pozitionare foarte avantajoasa in cadrul magazinului. Acest nou concept permite o vizualizare dintr-o singura privire a intregii game de produse, avand o varietate de articole pentru toate gusturile si la cele mai bune preturi. Bazarul include: articole menaj, papetarie, becuri, baterii.


Daca doriti sa va alaturati echipei Carrefour, va rugam sa depuneti un curriculum vitae la biroul Receptie clienti din cadrul magazinului dumneavoastra perferat sau pe mail la adresa resurse.umane@carrefour.com